Куряча грудка “під шубою” у духовці

Приготовлене в духовці куряче філе «під шубою» – просте, але дуже смачне та ефектне блюдо, яке виручить вас і у свята, і у будні.

Нам потрібно:

  • філе куряче – 3 шт.
  • сухарі панірувальні / паніровка – 1/3 ст.
  • сир твердий (пармезан) – 60 гр.
  • моцарелла – 230 гр.
  • помідор – 350 гр.
  • часник – 2 зуб.
  • сіль
  • чорний перець
  • спеції
  • яйце куряче – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування:

Куряче філе помити, просушити за допомогою паперового рушника. Кожне філе розрізати вздовж на 2 частини та відбити з двох сторін.

Беремо 2 тарілки. В одній змішуємо панірувальні сухарі, натертий на дрібній терці твердий сир та ваші улюблені спеції. В інший збиваємо яйце, солимо. Філе занурюємо у збите яйце, після – у суміш панірувальних сухарів.

Викладаємо на лист. Відправити в духовку за t 200 на 15 хвилин.

Тим часом готуємо начинку. Помідори подрібнюємо в блендері, видавлюємо часник, додаємо сіль та перець за смаком. Далі дістаємо наше філе і зверху укладаємо подрібнені томати з часником, посипаємо сиром та кропом.

Відправляємо назад у духовку і запікаємо до золотистої скоринки.

Не вдається скопіювати.