Куряча грудка “під шубою” у духовці
Приготовлене в духовці куряче філе «під шубою» – просте, але дуже смачне та ефектне блюдо, яке виручить вас і у свята, і у будні.
Нам потрібно:
- філе куряче – 3 шт.
- сухарі панірувальні / паніровка – 1/3 ст.
- сир твердий (пармезан) – 60 гр.
- моцарелла – 230 гр.
- помідор – 350 гр.
- часник – 2 зуб.
- сіль
- чорний перець
- спеції
- яйце куряче – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування:
Куряче філе помити, просушити за допомогою паперового рушника. Кожне філе розрізати вздовж на 2 частини та відбити з двох сторін.
Беремо 2 тарілки. В одній змішуємо панірувальні сухарі, натертий на дрібній терці твердий сир та ваші улюблені спеції. В інший збиваємо яйце, солимо. Філе занурюємо у збите яйце, після – у суміш панірувальних сухарів.
Викладаємо на лист. Відправити в духовку за t 200 на 15 хвилин.
Тим часом готуємо начинку. Помідори подрібнюємо в блендері, видавлюємо часник, додаємо сіль та перець за смаком. Далі дістаємо наше філе і зверху укладаємо подрібнені томати з часником, посипаємо сиром та кропом.
Відправляємо назад у духовку і запікаємо до золотистої скоринки.