Куряче філе з кабачками: просто і смачно

Страва готується в лічені хвилини. Відмінно підійде до обіду або вечері. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром, виходить смачно і поживно. Кабачки ідеально доповнюють курку і роблять страву більш соковитою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти

  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 4 кабачка
  • 2 курячих філе
  • 200 мілілітрів вершків
  • 4 столові ложки соняшникової олії

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо очищений часник.

Кабачки нарізаємо кубиком, куряче філе дрібними шматочками.

У сковорідку наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Перекладаємо в миску.

У сковорідку наливаємо ще олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо його 4-5 хвилин, солимо і перчимо до смаку, перекладаємо на тарілку.

Знову наливаємо олію в сковорідку і кладемо кабачки. Обсмажуємо їх на сильному вогні 6-7 хвилин, солимо і перчимо до смаку.

Потім додаємо філе і цибулю, перемішуємо.

До обсмаженим продуктам вливаємо вершки і знову перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 3-4 хвилини. Готову страву подаємо до столу.