Куряче філе з кабачками: просто і смачно
Страва готується в лічені хвилини. Відмінно підійде до обіду або вечері. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром, виходить смачно і поживно. Кабачки ідеально доповнюють курку і роблять страву більш соковитою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 4 кабачка
- 2 курячих філе
- 200 мілілітрів вершків
- 4 столові ложки соняшникової олії
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо очищений часник.
Кабачки нарізаємо кубиком, куряче філе дрібними шматочками.
У сковорідку наливаємо олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Перекладаємо в миску.
У сковорідку наливаємо ще олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо його 4-5 хвилин, солимо і перчимо до смаку, перекладаємо на тарілку.
Знову наливаємо олію в сковорідку і кладемо кабачки. Обсмажуємо їх на сильному вогні 6-7 хвилин, солимо і перчимо до смаку.
Потім додаємо філе і цибулю, перемішуємо.
До обсмаженим продуктам вливаємо вершки і знову перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 3-4 хвилини. Готову страву подаємо до столу.