Курячий суп з сирними кульками
Звичайний суп на курячому бульйоні перетворився на справжній делікатес завдяки одній кулінарній хитрості. Я зробила ситне тісто, з якого накатала кульок. Вони то і додали ту апетитну родзинку страві. Діти в захваті, чоловік ситий і задоволений, а значить місія виконана успішно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Куряче стегно – 700 г
- Вода – 3 л
- Морква – 100 г
- Цибуля – 150 г
- Картопля – 500 г
- Вершкове масло – 50 г
- Соняшникова олія – 1 ст. л.
- Пшеничне борошно – 100 г
- Твердий сир – 100 г
- Яйце – 1 шт.
- Вермішель тонка – 70 г
- Сіль – 35 г
Як приготувати суп з сирними кульками
Помийте курячі стегна, складіть у каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть 40 хвилин.
Змішайте розм’якшене вершкове масло, борошно, яйце, 0,5 ч. л. солі і тертий сир. Замісіть сирне тісто і скачайте з нього невеликі кульки.
Очистіть овочі та наріжте їх кубиками. Розігрійте олію на сковорідці і обсмажте цибулю і моркву на середньому вогні протягом 5-7 хвилин.
Дістаньте курку з бульйону і додайте в нього зажарку, картоплю, сирні кульки і 1 ст. л. солі. Варіть 15 хвилин.
Зніміть м’ясо з кістки і поверніть в каструлю. Всипте вермішель і готуйте ще 5 хвилин. Смачного!