Квашені помідори — рецепт, за яким закривають більшість господинь

Квашені помідори дуже розповсюджена закуска в кожній родині в зимовий період. Рецептів приготування безліч, але за цим вони виходять неймовірно смачні. Спосіб приготування дуже простий, що сподобається зайнятим господиням.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

  • Помідори;
  • Кріп свіжий;
  • Коріння хрону;
  • Часник;
  • Лавровий лист 1 листок на літр об’єму каструлі;
  • Перець чорний 1 горошок на літр об’єму каструлі;
  • Перець запашний 1 горошок на літр об’єму каструлі;
  • Листя смородини;
  • Червоний перець;
  • Кам’яна сіль 2 ст. л. на літр води.

Спосіб приготування:

  1. У велику каструлю складіть часник, хрін, спеції та кріп.
  2. Покладіть зверху помідори, лавровий лист, смородинове листя та закрийте все листям хрону.
  3. Розчиніть сіль в окропі та залиште остигати.
  4. Залийте помідори розсолом до половини об’єму каструлі та накрийте марлею.
  5. На ній буде збиратися цвіль, тому періодично необхідно змінювати.
  6. Зверху покладіть тарілку, накрийте кришкою та виставте на балкон.
  7. Термін соління 1-1,5 місяця.

Смачного!