Ліниві бризолі з простих продуктів — ідеальне частування для родини

Ледачі бризолі — знахідка для господинь, у яких катастрофічно бракує часу на приготування їжі. Рекомендуємо цей рецепт! Продукти, необхідні для нього, доступні всім. Начинку можна робити будь-яку, залежно від того, що є у вашому холодильнику: це можуть бути гриби, зелень, помідори, болгарський перець і т. д.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Продукти для млинців:

  • Яйце (сире) — 3 шт.
  • Молоко — 3 ч. л.
  • Сіль — щіпка

Начинка:

  • Фарш курячий (можна рубаний) — 350 грамів
  • Сир твердий — 50 грамів
  • Масло вершкове м’яке — 1 ст. л.
  • Сіль, перець — за смаком
  • Майонез або сметана — 2 ст. л.
  • Часник — 1 зубчик

Запікати при t 180 градусів 30 хвилин.

Приготування:

  1. Приготуємо млинці, для цього необхідно збити вінчиком яйця з молоком і сіллю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію. Розподілити один неповний черпак яєчно-молочної суміші по всій поверхні, смажити з двох сторін до злегка золотистого кольору. Дана кількість інгредієнтів розрахована на три млинці.
  2. У фарш додайте подрібнену цибулю, натертий на крупній тертці сир, вершкове масло, сіль і перець. Фарш розділіть на три частини.
  3. Приготуйте соус, для цього в сметану видавіть часник і добре перемішайте. Сметану можна замінити майонезом. На кожен млинець розподілити фарш по всій поверхні і змастити його сметанно-часниковим соусом. Кожний блинець згорнути рулетиком.
  4. Форму для запікання змастити олією, викласти брізолі і відправити в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Корисні поради:

1. Замість курячого фаршу можна використовувати будь-який інший фарш. Якщо фарш сухуватий, додайте в нього трохи води.

2. У фарш, за бажанням, можна додати цибулину, страва стане тільки смачнішою і соковитішою. Цибулю потрібно прокрутити разом з м’ясом на м’ясорубці або подрібнити у блендері.

3. В якості начинки можна використовувати будь-які продукти: зелень, помідори, болгарський перець, смажені з цибулею гриби і т. д.

Не вдається скопіювати.