Швидкі ліниві пельмені на сковороді
Коли мало часу, мало продуктів чи просто хочеться різноманітності – рецепт ледачих пельменів на сковороді прийде на виручку!
Тісто:
- вода тепла – 100 гр.
- яйце – 1 шт.
- борошно – 200 гр.
- сіль – 0,5 ч. л.
Начинка:
- м’ясо для фаршу – 500 гр.
- цибуля – 150-200 гр.
- вода крижана – 100 гр.
- сіль (я додала 0,5 ч.л.)
- чорний мелений перець
- вершкове масло та рослинне масло
- лавровий лист – 1 шт.
- чорний перець – кілька горошин
Покроковий рецепт приготування:
На борошно додати сіль, яйце і теплу воду, замісити м’яке, податливе тісто. Для фаршу перемолоти на м’ясорубці м’ясо, цибулю. Додати сіль, спеції та холодну воду.
Тісто розкотити у прямокутник, викласти фарш по всій площі тіста, не доходячи до краю на 3-4 см. Згорнути у рулет. Нарізати на окремі шматочки.
Обсмажити «рулетики» на суміші рослинного і вершкового масел з обох боків.
Залити водою, не доходячи до краю рулетиків, додати лавровий лист і чорний перець горошком, накрити кришкою і проварити близько 20 хвилин.