Лінивий рецепт торта «Медовий пух» без розкочування коржів

Рецепт досить простий у приготуванні і не потребує багато часу. Якщо в торт додати улюблену начинку, таку як сухофрукти, цукати, горішки або мак, Ви зробите його смак незабутнім.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Підготуйте такі продукти:

  • 320 грам борошна
  • 200 грам цукру
  • п’ять яєць
  • 120 грам меду
  • 1/3 чайної ложки соди.

Для крему:

  • 800 грам сметани і цукрова пудра на свій розсуд.

Покроковий процес приготування торта

До меду додаємо соду, ставимо на самий маленький вогонь і варимо до зміни кольору маси.

Збиваємо між собою яйця, цукор і сіль протягом 5 хвилин.

Змішуємо медову і яєчну маси. Поступово, додаємо просіяне борошно, не перестаючи помішувати.

Перед тим, як вилити тісто, чашу мультиварки змащуємо олією, а дно встеляють пергаментом. Час випічки виставляємо 1 годину і 10 хвилин. Готовність коржа перевіряємо дерев’яною шпажкою.

Тепер приготуємо крем. Для цього збиваємо сметану з цукровою пудрою.

Коли випічка трохи охолоне, розділяємо її на 5 коржів.

Кожен корж змащуємо кремом і складаємо торт. Зверху можна присипати горіхами і шоколадом.

Щоб торт достатньою просочився, залишаємо його в холодильнику на цілу ніч.

Не вдається скопіювати.