Лінивий торт “Медовий пух” без розкачки коржів
За цим рецепт приготувати торт може будь-хто, адже це надзвичайно просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Потрібно всього лиш бажання та необхідні інгредієнти. А наповнювачі можете обирати будь-які – сухофрукти або горішки, шматочки цукатів або мак.
Інгредієнти:
- – мед, 6 ст.л;
- – борошно, 320 г;
- – сіль, третина1/3 ч.л;
- – сода, 1 ч.л;
- – яйця, 5 шт.;
- – цукор, 200 г.
Для приготування крему потрібні :
– сметана, 800 г;
– пудра цукрова за смаком.
Приготування:
- До меду додати соду та підігріти на повільному вогні. Коли суміш зміниться в кольорі, зняти з вогню. Яйця змішати міксером з сіллю та цукром протягом 5 хвилин.
- Мед з содою додаємо до яєчної маси та все ретельно перемішуємо. Ще додаємо просіяне борошно й замішуємо тісто.
- Змащуємо вершковим маслом дно чаші мультиварки й все застилаємо пергаментом. Тісто поміщаємо в мультиварку та випікаємо протягом однієї години. Готовність перевіряємо шпажкою.
- За цей час готуємо крем: збиваємо сметану з пудрою.
- Торт виймаємо, охолоджуємо і розрізаємо на 5 коржів. Змащуємо кожен кремом та складаємо торт. Зверху прикрашаємо за бажанням: наприклад, обсипаємо подрібненими горіхами, тертим шоколадом.
- Поміщаємо на декілька годин в холодильник для просочування. Смачного!