Літній кабачковий суп з фрикадельками

Суп з кабачків з фрикадельками — смачний дієтичний суп ніжної консистенції, який відмінно різноманітить ваш щоденний раціон. До речі, такий суп, як не можна краще підходить для дитячого харчування, для дітей від 2 років.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

Для фрикадельок:

  • 200 г курячого філе
  • 1,5 столової ложки манної крупи
  • 30 г шинки з яловичини
  • 1 жовток
  • 40 г твердого сиру
  • за смаком солі

Для супу:

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 50 г червоного болгарського перцю
  • 300 г кабачка
  • 1,5 літра води або бульйону
  • 150 г дрібних макаронів
  • за смаком солі і перцю

Приготування:

За допомогою блендера або м’ясорубки подрібнити куряче філе і шинку. Додати до отриманої маси жовток, манну крупу і натертий на дрібній тертці сир. Посолити і добре перемішати. З фаршу сформувати фрикадельки, розміром трохи менше волоського горіха. Викласти на тарілку, накрити плівкою і прибрати в холодильник.

Цибулю, моркву, кабачки, перець нарізати дрібними кубиками і спасерувати на олії у товстостінній каструлі. Овочі готувати на середньому вогні протягом 5-7 хвилин до м’якості. Залити водою або бульйоном, довести до кипіння і акуратно додати фрикадельки. Коли бульйон знову закипить, зменшити вогонь і варити протягом 5 хвилин.

Додати в суп макаронів, проварити ще 5-7 хвилин.

Готовий суп посолити і поперчити за смаком.

Не вдається скопіювати.