Літнім вечором готую каструлю яєчного салату і дякую мудрій мамі

Яєчні салати давно і міцно увійшли в меню будь-якої сім’ї, стали класичною стравою на наших столах. Це один з найстаріших і найпростіших рецептів смачного й оригінального салату з солоних огірочків і яєць.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецетпів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт;
  • шампіньйони, 4 шт;
  • індичка філе, 150 г;
  • огірки, 2 шт;
  • сметана або натуральний йогурт, 2 ст.л;
  • сіль, перець і спеції, зелень.

Процес приготування салату

Яйця відварюємо і ріжемо кубиками разом з огірками.

М’ясо індички або куряче філе ріжемо тонкими шматочками, маринуємо в спеціях і обсмажуємо на великому вогні.

Потім додаємо шматочки грибів, вогонь зменшуємо і тушкуємо до готовності. Незадовго до готовності, солимо і перчимо.

Змішуємо всі продукти, додаємо зелень, перемішуємо і заправляємо сметаною або йогуртом. Соуси краще брати жирні.

Салат готується швидко і також швидко зникає зі столу, настільки смачно.

Коли я приїжджаю в гості до батьків на якесь свято, майже завжди мама готує цей салат.