Магазинний лаваш став соковитим пирогом. Змішуємо сири і зелень у вигляді начинки
Магазинний тонкий лаваш можна не тільки їсти вприкуску як звичайний хліб. Візьмемо лист вірменського лаваша і за 25 хвилин перетворимо в ситний і дуже соковитий сирний пиріг. Лаваш просочується соком, і всім здається, що це справжнє тісто, а не коржик з магазинного прилавка.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Для начинки нам знадобляться: 300 грамів сиру 5 відсоткової жирності, 100 грамів твердого сиру, 1 яйце і пучок свіжої зелені. Сіль і перець додаємо за смаком, кому як подобається.
Змішувати начинку можна в глибокій тарілці. Почнемо з сиру, до якого додаємо подрібнену зелень і тертий на дрібній тертці сир.
Викладаємо у форму для запікання пергамент на дно і вистеляємо лаваш. Всередину кладемо начинку з сиру і закриваємо краями лаваша зверху.
Збиваємо яйце в склянці, а потім змащуємо верхню частину лаваша. Поверх яйця посипаємо сир: тепер уже можна використовувати середню або грубу тертку.
Ставимо в духовку в температуру 220 градусів на 25 хвилин. Дуже скоро ви відчуєте неймовірний аромат, а за ним послідкує і результат.
Готовий пиріг зверху прикрашаємо зеленню і відразу ж подаємо.
Лаваш в пирозі стає дуже схожий на листкове тісто. Такий пиріг смачний і відразу, і на наступний день. При розігріві, наверх потрібно покласти трохи вершкового масла, тоді пиріг буде такий же соковитий, як і при приготуванні.