Майонез більше не купую, а готую сама за пару хвилин. Діти і чоловік їдять ложками
Мій майонез виходить набагато смачніше магазинних аналогів, плюс він набагато корисніший того, що пропонують виробники.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Виходить густий смачний соус, який зберігається достатньо довгий час.
Необхідні продукти:
- Жовтки курячі, зварені круто – 2 штуки;
- Сметана (у мене домашня) – 1 склянка;
- Гірчиця (соус) – 1 столова ложка;
- Сіль – за смаком, я кладу 1 чайну ложку.
- Також можна на смак додати чорний перець (мелений).
Покроковий процес приготування:
У чашу блендера або глибоку тарілку (якщо будете використовувати занурювальний блендер) потрібно скласти всі перераховані інгредієнти:
- сметану,
- жовтки;
- гірчицю,
- сіль і перець.
І натиснути кнопку блендера. Збивати протягом декількох секунд або однієї хвилини.
Домашній майонез готовий.
Виходить смачний густий соус, який ідеальний для приготування салатів і закусок.
А Ви купуєте майонез або готуєте самі?
Поділіться своїм рецептом в коментарях.