Маловідомий та дивовижний рецепт котлет

Про такий спосіб приготування котлет знає мало хто. Котлети виходять ароматними та соковитими.

Нам знадобиться:

  • Фарш яловичий – 500 г
  • Кабачок – 0,5 шт. (середнього)
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль перець

Покроковий рецепт приготування:

У мисці 500 г яловичого фаршу.

Натираємо на великій тертці до фаршу один маленький кабачок або половину середнього (як це зробила я, бо він лежав без діла в холодильнику).

Одну цибулю дрібно нарізаємо і додаємо до фаршу з кабачком.

Розбиваємо одне куряче яйце. Солимо, перчимо на свій смак. Перемішуємо до однорідності.

Мокрими руками формуємо котлетки і кладемо на розпечену сковороду з олією.

Смажимо на невеликому вогні з двох боків до золотистого кольору.

А Ви знали про такий рецепт, гадаємо що ні.

Не вдається скопіювати.