Манні оладки – швидко і смачно. Оладки готую тільки з манної крупи

Останнім часом оладки я готую тільки з манної крупи: вони зовсім не вбирають олію, завжди виходять пишними і м’якими, не осідають після того, як ми знімаємо їх зі сковорідки.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 1 склянка;
  • манна крупа, 2 склянки;
  • цукор, 1 ст.л;
  • яйця, 2 шт;
  • сода, 0.5 ч.л;
  • сіль, дрібка.

Процес приготування манних оладок

Кефір трохи нагріваємо, всипаємо сіль і цукор, яйця і манну крупу. Добре перемішуємо масу до однорідності і залишаємо на 30 – 40 хвилин. За цей час манна крупа набубнявіє.

Порада: якщо ви боїтеся, що такі оладки будуть пригорати на вашій сковорідці, можна додати пару ложок борошна. Не забуваємо масу періодично перемішувати.

Соду додаємо безпосередньо перед смаженням.

Олію не потрібно багато наливати в сковорідку. Обсмажуємо по парі хвилин з двох сторін.

Якщо є бажання, можна в тісто додавати добавки – родзинки, курагу та інші смаколики. Подавайте їх з медом і варенням, зі сметаною.

Не вдається скопіювати.