Маринад до м’яса, який сподобається всій родині
Рецепт маринаду дуже простий, але мариноване м’ясо виходить соковитим, м’яким, ніжним. Маринувати можна будь-яке м’ясо, але чим довше – тим смачніше.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- гомілки курячі, 20 шт;
- сіль, перець, паприка та інші спеції;
- олія соняшникова, 80 мл;
- соєвий соус, 50 мл;
- мед, 2 ч.л;
- часник, 3 зубчики.
Процес приготування
Гомілки промиваємо і просушуємо, робимо надрізи гострим ножем.
Солимо, перчимо, додаємо паприку і улюблені спеції.
Порада: спеції не економимо, м’ясо повинно вийти дуже пікантним і ароматним.
Додаємо подрібнений часник, олію, соєвий соус і рідкий мед.
Руками перемішуємо всю масу. Добре втираємо маринад в м’ясо.
Залишаємо на ніч в холодильнику.
Викладаємо гомілки на деко, застелене пергаментом.
Запікаємо при 200 градусах близько 40 хвилин.
Подаю такі гомілки до картопляного пюре, салатів зі свіжих овочів. Якщо необхідно, можна додати ще й різні соуси.