Маринад до м’яса, який сподобається всій родині

Рецепт маринаду дуже простий, але мариноване м’ясо виходить соковитим, м’яким, ніжним. Маринувати можна будь-яке м’ясо, але чим довше – тим смачніше.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • гомілки курячі, 20 шт;
  • сіль, перець, паприка та інші спеції;
  • олія соняшникова, 80 мл;
  • соєвий соус, 50 мл;
  • мед, 2 ч.л;
  • часник, 3 зубчики.

Процес приготування

Гомілки промиваємо і просушуємо, робимо надрізи гострим ножем.

Солимо, перчимо, додаємо паприку і улюблені спеції.

Порада: спеції не економимо, м’ясо повинно вийти дуже пікантним і ароматним.

Додаємо подрібнений часник, олію, соєвий соус і рідкий мед.

Руками перемішуємо всю масу. Добре втираємо маринад в м’ясо.

Залишаємо на ніч в холодильнику.

Викладаємо гомілки на деко, застелене пергаментом.

Запікаємо при 200 градусах близько 40 хвилин.

Подаю такі гомілки до картопляного пюре, салатів зі свіжих овочів. Якщо необхідно, можна додати ще й різні соуси.