Мариновані помідори, які я консервую вже багато років. Вони виходять твердими, не лопають, а залишаються ціленькими. Цього року готуватиму декілька порцій, адже лише їх і їмо
Цей рецепт помідор для мене найкращий, помідори не кислі, вони залишаються твердими і ароматними. Навіть дітки їх полюбляють. Тепер і мої подруги лише так закривають.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові на 3 літри:
- помідори, скільки влізе в баночку;
- 1 цибулина;
- трішки кориці за смаком;
- 4-5 зубчиків часнику;
- гвоздика;
- перець горошком;
- 2 ст. ложки солі без верха;
- 1 ч. ложка лимонної кислоти;
- 5 ст. ложок цукру.
Приготування:
Спочатку накладаємо щільно помідори в банку та цибулю кільцями, а зверху кладемо часничок, перець горошком та корицю, заливаємо окропом, а коли охололи, потрібно вилити воду.
Потім додаємо в банку цукор, лимонну кислоту сіль, корицю. Знову заливаємо окропом і закручуємо.
Перевертаємо банки і накриваємо їх теплою ковдрою.
Смачного!