Мариновані помідори, які я консервую вже багато років. Вони виходять твердими, не лопають, а залишаються ціленькими. Цього року готуватиму декілька порцій, адже лише їх і їмо

Цей рецепт помідор для мене найкращий, помідори не кислі, вони залишаються твердими і ароматними. Навіть дітки їх полюбляють. Тепер і мої подруги лише так закривають.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Складові на 3 літри:

  • помідори, скільки влізе в баночку;
  • 1 цибулина;
  • трішки кориці за смаком;
  • 4-5 зубчиків часнику;
  • гвоздика;
  • перець горошком;
  • 2 ст. ложки солі без верха;
  • 1 ч. ложка лимонної кислоти;
  • 5 ст. ложок цукру.

Приготування:

Спочатку накладаємо щільно помідори в банку та цибулю кільцями, а зверху кладемо часничок, перець горошком та корицю, заливаємо окропом, а коли охололи, потрібно вилити воду.

Потім додаємо в банку цукор, лимонну кислоту сіль, корицю. Знову заливаємо окропом і закручуємо.

Перевертаємо банки і накриваємо їх теплою ковдрою.

Смачного!

Не вдається скопіювати.