Маринований перець з часником: дуже смачний рецепт

Рецепт маринованого перцю з часником. Готується дуже просто і виходить дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

На 5 кг перцю буде потрібно:

  • 2 літри води;
  • 500 г масла соняшникового (без запаху);
  • 500 г оцту (можна 2 ст.л. есенції);
  • 300 гр. цукру;
  • 4 ст.л солі.

Приготування

Рассол поставити на вогонь, як закипить, кинути очищені перці. Варити 5-6 хвилин

Після чого закладати відразу в стерилізовані банки і перешаровувати порізаним часником. Залити розсолом і закатати.

Обов’язково спробуйте приготувати так перцеь, вам точно сподобається.