Мій дідусь готує найсмачніше сало на свята, за смаком схоже до копченого, але без копчення. Натуральне і дуже смачне

Мій дідусь готує найсмачніше сало на свята, за смаком схоже до копченого, але без копчення. Натуральне і дуже смачне.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Cвоїми руками

Такий домашній шматочок сала, буде значно смачніше магазинного, а головне він натуральний. 

Складові:

  • Сало з прошарком – 1 кг .;
  • часник – 2 головки;
  • мелений перець – 3 ст.л .;
  • цибулиння – 3 гості;
  • чорнослив – 5-6 штук;
  • лавровий лист – 2 шт .;
  • сіль – 200 грам;
  • цукор – 2 ст. л;
  • вода – 1 літр.

Покроковий рецепт смачного сала

У воді розведіть сіль, цукор, додайте лушпиння цибулі, лавровий лист, чорнослив.

Поставте на вогонь, доведіть до кипіння.

Сало краще розділити на два шматки по 0,5 кг.

У маринад покладіть сало, і варіть на повільному вогні 25 хвилин.

Сало необхідно залишити в маринаді на 12 годин.

Потім часник розітріть разом з перцем.

Сало дістаньте з маринаду, і натріть сумішшю часнику і перцю.

Загорніть в харчову плівку сало, залиште в холодильнику, щоб просочилося на годинку.

А взагалі таке сало можна зберігати в холодильнику тиждень і більше.

А для тривалого зберігання можна його заморозити в морозилці.

Смачного!