Мій фірмовий «Шовковий» минтай: рецепт за 15 хвилин
Беремо найпростіший минтай і готуємо з нього дуже смачну і розкішну страву. При цьому, на все про все, йде всього 15 хвилин. Прекрасний рецепт, якщо на порозі гості, а на стіл нічого поставити.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- минтай, близько 800 г;
- цибуля, 2 шт;
- вершки, 150 мл;
- масло вершкове, 100 г;
- часник, 1 зубчик;
- лавровий лист, перець, сіль, спеції.
Процес приготування
Рибу ріжемо на порційні шматочки.
Порада: ніжніше і смачніше виходить, якщо ви будете використовувати тільки філе рибки.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі до напівпрозорості і додаємо часточки часнику.
Викладаємо до цибулі рибу і тушкуємо 5 хвилин на невеликому вогні.
Заправляємо рибу сіллю і перцем, спеціями за смаком, лавровим листом.
Заливаємо рибу теплими вершками (кімнатної температури), закриваємо кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин.
Подаю до картопляного пюре, рису, дуже смачно з салатами. Якщо немає вершків, прекрасно підходить жирна сметана. Не забудьте ще присипати зеленню.