Мій фірмовий «Шовковий» минтай: рецепт за 15 хвилин

Беремо найпростіший минтай і готуємо з нього дуже смачну і розкішну страву. При цьому, на все про все, йде всього 15 хвилин. Прекрасний рецепт, якщо на порозі гості, а на стіл нічого поставити.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, близько 800 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • вершки, 150 мл;
  • масло вершкове, 100 г;
  • часник, 1 зубчик;
  • лавровий лист, перець, сіль, спеції.

Процес приготування

Рибу ріжемо на порційні шматочки.

Порада: ніжніше і смачніше виходить, якщо ви будете використовувати тільки філе рибки.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі до напівпрозорості і додаємо часточки часнику.

Викладаємо до цибулі рибу і тушкуємо 5 хвилин на невеликому вогні.

Заправляємо рибу сіллю і перцем, спеціями за смаком, лавровим листом.

Заливаємо рибу теплими вершками (кімнатної температури), закриваємо кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин.

Мій фірмовий «Шовковий» минтай: рецепт за 15 хвилин

Подаю до картопляного пюре, рису, дуже смачно з салатами. Якщо немає вершків, прекрасно підходить жирна сметана. Не забудьте ще присипати зеленню.

Мій фірмовий «Шовковий» минтай: рецепт за 15 хвилин