Мій спосіб як приготувати моркву для салатів набагато смачніше. Навчив один кухар в ресторані
Морква часто є основою або добавкою в різні салати. І щоб зробити її ще смачніше, пропоную вам скористатися моєю порадою, якe завжди застосовує мій друг кухар.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Моркву миємо, чистимо від шкірки і розрізаємо на дві частини. Ріжемо уздовж.
Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо моркву, попередньо змастивши її олією.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо моркву близько 25 хвилин з конвекцією. Якщо немає такого режиму, час запікання складе 35 хвилин.
Пробуємо проткнути моркву виделкою і якщо вона легко входить, значить морква досить пропеклась і вже готова.
Остуджуємо і ріжемо в салати.
Приготована в духовці морква, виходить не тільки смачніше, але й корисніше, адже в ній зберігаються всі вітаміни, залишається і її приємна солодкість.