Мій улюблений рецепт консервації. Помідори “По-полькьки”. Ці помідорки виходять просто неймовірно смачними. Гості їх з’їдають відразу, мені доводиться знову і знову йти до погреба за новою баночкою

Мій улюблений рецепт консервації. Помідори “По-полькьки”. Ці помідорки виходять просто неймовірно смачними. Гості їх з’їдають відразу, мені доводиться знову і знову йти до погреба за новою баночкою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Помідори консервую вже багато років лише за цим рецептом. Його дізналася від подруги. В неї я і скуштувала їх вперше.

Приготування:

Три пів літрові банки простерилізувати.

І починати їх наповнювати в такій послідовності:

пів кільця цибульки;

подрібнена зелень (петрушка та кріп);

3) 5-7 зубців часнику;

4) помідорки порізані половинками.

Останній шар зверху поріжте цибульку з зеленню теж.

Потім готуємо маринад: беремо 1 літр води, додаємо 3 ст. л. цукру і 1 ст. л. солі.

Маринад закип’ятити.

У кожну баночку додаємо по 1-ій ст. л. соняшникової олії і оцту.

Заливаємо маринадом наші помідори.

А потім потрібно простерилізуйте протягом 10 хвилин.

Закриваємо банки, перевертаємо їх та накриваємо теплою ковдрою. Банки потрібно зберігати в холодному місті, як тільки вони зхолонуть.

Смачного!