Мій улюблений рецепт консервації. Помідори “По-полькьки”. Ці помідорки виходять просто неймовірно смачними. Гості їх з’їдають відразу, мені доводиться знову і знову йти до погреба за новою баночкою
Мій улюблений рецепт консервації. Помідори “По-полькьки”. Ці помідорки виходять просто неймовірно смачними. Гості їх з’їдають відразу, мені доводиться знову і знову йти до погреба за новою баночкою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Помідори консервую вже багато років лише за цим рецептом. Його дізналася від подруги. В неї я і скуштувала їх вперше.
Приготування:
Три пів літрові банки простерилізувати.
І починати їх наповнювати в такій послідовності:
пів кільця цибульки;
подрібнена зелень (петрушка та кріп);
3) 5-7 зубців часнику;
4) помідорки порізані половинками.
Останній шар зверху поріжте цибульку з зеленню теж.
Потім готуємо маринад: беремо 1 літр води, додаємо 3 ст. л. цукру і 1 ст. л. солі.
Маринад закип’ятити.
У кожну баночку додаємо по 1-ій ст. л. соняшникової олії і оцту.
Заливаємо маринадом наші помідори.
А потім потрібно простерилізуйте протягом 10 хвилин.
Закриваємо банки, перевертаємо їх та накриваємо теплою ковдрою. Банки потрібно зберігати в холодному місті, як тільки вони зхолонуть.
Смачного!