Мій яскравий рулет з’їдається швидше за інших страв
На святковому столі часто можна побачити бутерброди з червоною рибкою. Але якщо ви хочете здивувати гостей чимось незвичайним, приготуйте замість бутербродів рулет з лососем. Завдяки шпинату така страва буде виглядати незвичайно ошатно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Для приготування рулетів з лососем вам знадобиться:
- 150 грамів шпинату;
- 50 грамів борошна;
- три яйця;
- 300 грамів вершкового сиру;
- 200 грамів червоної риби;
- одна столова ложка лимонного соку.
Як приготувати рулет
Відокремте білки від жовтків. У мисці шпинат з жовтками збий блендером.
В отриману масу всипте борошно, перемішайте. В окремій ємності збийте білки до стійкої піни.
Поступово вмішайте їх в шпинат. Викладіть отриману суміш на пергамент і відправте в духовку приблизно на десять хвилин.
Готовий корж обережно зніміть з пергаменту.
Тепер приготуйте начинку. Для цього вершковий сир перемішайте з однією столовою ложкою свіжовичавленого лимонного соку.
Вершкову начинку рівномірно розподіліть по поверхні коржа.
Рибу наріжте шматочками. Викладіть їх зверху на начинку. Корж акуратно згорніть у рулет і відправте його в холодильник на дві години.
Коли рулет настоїться, наріжте його скибочками. Красиво викладіть на сервірувальну тарілку.