Млинці без краплі молока з секретним інгредієнтом, що робить їх неймовірно смачними

Ці млинці ніжні та не рвуться. Вони не сохнуть при зберіганні у холодильнику. Ними можна частувати і наступного дня тому, що вони смакують немов тільки но приготовлені.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Секрет цього рецепту — в додаванні майонезу та яєць. Скоріш запам`ятовуйте складові та починайте готувати.

Інгредієнти:

  • вода тепла — 0,5 л;
  • борошно — 9 столових ложок;
  • майонез — 2 столові ложки;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 2 столові ложки;
  • ванільній цукор — 15 г;
  • олія рафінована — 2 столові ложки;
  • сіль — тритина столової ложки.

Млинці: процес приготування

Спочатку збиваєте міксером (вінчиком) яйця, майонез, цукор (в тому числі і ванільний), сіль. Потім додаєте теплої води, борошна (заздалегідь просіяне), ретельно змішуєте (доки не пропадуть грудочки), виливаєте олію. Накриваєте тісто полотняною серветкою та близько 20 хвилин даєте йому постояти.

Смажити потрібно на середньому вогні. Сковорідку змащуємо один раз на початку смаження.

Вимірювати кількість тіста для одного млинця можна невеличким черпачком (як для набирання супу чи борщу). Обсмажувати кожен млинець потрібно з обох боків, приблизно 2 хвилини на кожній. Уважно приглядайте, щоб страва не пригорала.

Подавати ці смаколики треба теплими, намащуючи їх медом або варенням. Треба відмітити, що гарна начинка таким чудо-млинцям теж не завадить, з нею вони стануть ще смачнішими. Готуйте завжди з радістю, всім смачного.

Не вдається скопіювати.