Млинці на розсолі, які завжди виходять
Вже скоро і літо — пора свіжих овочів і фруктів. Але полиці ще ломляться від зимових запасів минулого сезону. Щоб раціонально використовувати дари городу, приготуємо млинці на розсолі. Ці тонкі млинці виходять дуже ніжними і смачними, але головне — виходять завжди.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Інгредієнти
- розсіл — 400 мл
- борошно — 260 г
- яйце — 1 шт
- соняшникова олія — 3 ст. л.
- цукор — 1 ст. л.
Кроки
Розсіл процідить через сито, щоб прибрати прянощі.
Розбийте в розсіл куряче яйце, додайте цукор і збийте, використовуючи звичайний вінчик.
Влийте одну за одною столові ложки олії.
Просійте борошно, за бажанням додайте ванілін.
Ретельно перемішайте тісто, домагаючись повної однорідності і відсутності грудочок.
Приступайте до смаження — технологія ідентична приготуванню звичайних млинців. Головне — добре розігрійте сковороду, щоб млинці не прилипали і добре присмажувалися.
Ось такі гарні млинці на розсолі виходять. Вони відмінно підходять для простих начинок — яєць, цибулі, картоплі, м’яса.
Врахуйте, що всі інгредієнти, включаючи яйця і розсіл, повинні бути кімнатної температури. Тоді млинці вийдуть тонкими, ароматними і не будуть прилипати до сковороди. Смачного!