Мочені яблука в банку. Бабусин десерт на зимовий стіл
Мочені яблука в банці – це натуральний, багатий вітамінами продукт, який Вам дуже сподобається.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Яблуко – 2 кілограми
- Цукор – 3 столові ложки
- Вода – 1 літр
- Лавровий лист – за смаком
- Гвоздика – за смаком
- Сіль – 3 чайних ложки
Покроковий процес приготування:
Підготуйте 3-літрові банки, вимийте і висушіть їх.
У банки складіть відібрані яблука.
Яблука залийте холодною водою, в кожну додайте цукор, сіль, кілька суцвіть гвоздики, пару лаврових листів.
Банки закрийте кришками і гарненько струсіть.
Яблука поставте киснути при кімнатній температурі на тиждень, а після приберіть в підвал.