Мочені яблука в банку. Бабусин десерт на зимовий стіл

Мочені яблука в банці – це натуральний, багатий вітамінами продукт, який Вам дуже сподобається.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Яблуко – 2 кілограми
  • Цукор – 3 столові ложки
  • Вода – 1 літр
  • Лавровий лист – за смаком
  • Гвоздика – за смаком
  • Сіль – 3 чайних ложки

Покроковий процес приготування:

Підготуйте 3-літрові банки, вимийте і висушіть їх.

У банки складіть відібрані яблука.

Яблука залийте холодною водою, в кожну додайте цукор, сіль, кілька суцвіть гвоздики, пару лаврових листів.

Банки закрийте кришками і гарненько струсіть.

Яблука поставте киснути при кімнатній температурі на тиждень, а після приберіть в підвал.

Не вдається скопіювати.