Морозиво як пломбір. Смачне і просте у приготуванні
Найсмачніший домашній ванільний пломбір – виключно натуральний, з ніжною, однорідною текстурою, готується дуже просто. Спробуйте самі!
Нам потрібно:
- 0,5 л вершки 36%
- 250 гр. згущеного молока
- 10 гр. ванільного цукру
Покроковий рецепт приготування:
Можна використовувати вершки від 30%, натуральні, добре охолоджені, можна охолодити також вінчики та посуд. Пропонуємо Вам ознайомитись з добіркою рецептів запіканок для вашої родини.
У холодні вершки додати ванільний цукор і збити до легкості (але не так щільно як на крем), продовжуючи збивати влити молоко, що згущує.
Вилити у форму, закрити кришкою та відправити у морозилку на 4-5 годин. Готово!
Нічого перемішувати під час заморожування не треба, кристали не утворюються.