Мої найулюбленіші млинці з кабачків. Печу їх кожен день!

Я кабачкові млинці готую і на сніданок, і іноді на вечерю як гарнір або з додаванням м’ясної начинки. Все дуже просто, але як же смачно виходить!

Про це пише Мій Світ, за матріалами Скарбничка рецептів

Які продукти необхідні:

  • 450-500 г кабачків;
  • Чотири яйця;
  • 300 мл кефіру;
  • 350 г борошна;
  • Дві ст. л. петрушки;
  • Одна ст. л. соняшникової олії;
  • Пів ч. л. соди;
  • Одна ч. л. солі;
  • Вершкове масло, щоб змастити млинці.

Приступаємо до приготування млинців з кабачків

Кабачок я тру на терці з дрібними отворами, віджимають сік і перекладаю в миску.

Вбиваю в кабачки яйця, солю на свій смак, вливаю кефір, всипаю посічену дрібненько петрушку і перемішую.

Борошно всипав невеликими порціями і вимішую не надто густе тісто.

Тепер вливаю олію, всипаю соду і мішаю. Даю тісту відпочити 20 хвилин.

Змащую нагріту сковорідку соняшниковою олією, викладаю тісто, рівномірно його розподіляю по дну і смажу з однієї й іншої сторони до золотистого кольору.

Млинці викладаю на тарілку і промазую вершковим маслом.

Не вдається скопіювати.