Мої найулюбленіші млинці з кабачків. Печу їх кожен день!
Я кабачкові млинці готую і на сніданок, і іноді на вечерю як гарнір або з додаванням м’ясної начинки. Все дуже просто, але як же смачно виходить!
Про це пише Мій Світ, за матріалами Скарбничка рецептів
Які продукти необхідні:
- 450-500 г кабачків;
- Чотири яйця;
- 300 мл кефіру;
- 350 г борошна;
- Дві ст. л. петрушки;
- Одна ст. л. соняшникової олії;
- Пів ч. л. соди;
- Одна ч. л. солі;
- Вершкове масло, щоб змастити млинці.
Приступаємо до приготування млинців з кабачків
Кабачок я тру на терці з дрібними отворами, віджимають сік і перекладаю в миску.
Вбиваю в кабачки яйця, солю на свій смак, вливаю кефір, всипаю посічену дрібненько петрушку і перемішую.
Борошно всипав невеликими порціями і вимішую не надто густе тісто.
Тепер вливаю олію, всипаю соду і мішаю. Даю тісту відпочити 20 хвилин.
Змащую нагріту сковорідку соняшниковою олією, викладаю тісто, рівномірно його розподіляю по дну і смажу з однієї й іншої сторони до золотистого кольору.
Млинці викладаю на тарілку і промазую вершковим маслом.