М’яке печиво на сметані, яке приємно готувати
Пропоную вам приготувати дуже смачне печиво. Таке печиво в магазині не купиш, воно таке домашнє, м’яке, ніжне, пишне і ароматне. Всі інгредієнти доступні і завжди є в холодильні у кожної господині. Така випічка дуже подобається дітям. Особливо, якщо готувати разом з ними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Інгредієнти:
- Борошно – 240 г
- Сметана – 150 г (густа)
- Масло вершкове – 100 г
- Цукор – 2 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Змішую сухі інгредієнти – борошно, цукор і розпушувач. Перемішую ложкою. Додаю розм’якшене вершкове масло і сметану. Замішую тісто. Накриваю харчовою плівкою і відправляю в холодильник на 20 хвилин.
Присипаю робочу поверхню і качалку борошном. Качалкою розкачую тісто завтовшки 8-10 мм. Формочкою, можна використовувати склянку, чарку або ніж, вирізаю печиво.
Викладаю печиво на деко, застелене пергаментним папером, або силіконовий килимок.
Випікаю в заздалегідь розігрітій духовці 20 хвилин при t 180С.
Приємного чаювання!