М’які рогалики до чаю

Такий рецепт рогалий відмінно виручає коли гості вже на порозі, до чаювання саме те!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти, які потрібні будуть для приготування:

  • 250 г дрібнозернистого сухого сиру;
  • 100-150 г цукру;
  • Чверть чайн. л. соди;
  • 180 г масла вершкового;
  • 250 г просіяного борошна;
  • Одна щіпка солі.

Переходимо до процесу приготування:

Сир обов’язково вибирайте не перекислим, сухий і розсипчастий, в іншому випадку рогалики потечуть при випічці.

Найкраще заморозити сир, а після того, як він розморозитися, гарненько віджати його від сироватки. Завдяки заморозки-розморозки сир стає розсипчастим.

У сир покладіть масло, додайте дрібку солі, всипте соду. Не додавайте багато соди, щоб випічка не опала.

Гарненько перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.

Тепер всипте просіяне борошно і вимісити тісто. Борошна потрібно додати стільки, щоб тісто вийшло м’яким і не прилипало до рук. Якщо ви додасте мало борошна, то під час випічки рогалики потечуть, якщо ж багато, то випічка не вийде такою ніжною і листковою.

Тісто складіть в пакет і помістіть в холодильну камеру мінімум на півгодини, а можна залишити на ніч.

Після розділіть тісто на три частини. Кожну розкачати в коло, товщина якого буде не більше 2-3 мм. Я розгортаю зазвичай до діаметра 28 см.

Посипте коло цукром. І розріжте коло на трикутники, приблизно 12-16 штук.

Кожен трикутник загорніть в рогалик.

Перекладіть рогалики на деко, який перед цим застеліть пекарським папером. Для краси можете обваляти рогалики в цукрі.

Духовку нагрійте до 180 ° і випікайте рогалики приблизно півгодини. Я включаю конвекцію і обидва тена. При випіканні рогалики сильно збільшуються в обсязі.

У процесі випічки духовку відкривати не можна.

Виходить дуже смачно і ароматно.

Не вдається скопіювати.