М’який, смачний пиріг із яблуками. Доступні продукти та простий рецепт, а результат завжди відмінний
Найпростіший, на нашу думку, рецепт пирога з яблуками. М’який, смачний! Рецепт тіста, до речі, універсальний. Такий пиріг можна приготувати з будь-якими ягодами: свіжими або замороженими (злегка присипте борошном і додайте в тісто).
Продукти для приготування:
- борошно 250 г
- цукор 130 г
- яйця 3шт.
- розпушувач 5 г
- вершкове масло (розтопити) 150 г
- щіпка солі
- ванілін
- яблука
- цукрова пудра для посипання
Змішуємо яйця з цукром та сіллю. Збиваємо за допомогою міксера до побіління та збільшення маси, приблизно вдвічі. Потім додаємо розтоплене вершкове масло.
Потім суміш просіюємо борошно з додаванням розпушувача. Додаємо щіпку ваніліну і все перемішуємо.
Тісто, що вийшло, переливаємо у форму. Дно форму застеляємо пергаментним папером, боки змащуємо маргарином.
Зверху на тісто викладаємо тонконарізані яблука, злегка вдавлюючи їх. Відправляємо пиріг у духовку за 175 градусів, приблизно на 40-45 хвилин.
Готовність перевіряємо зубочисткою чи дерев’яною шпажкою: виходить сухий-пиріг готовий.
Готовий пиріг присипаю цукровою пудрою.