М’який, смачний пиріг із яблуками. Доступні продукти та простий рецепт, а результат завжди відмінний

Найпростіший, на нашу думку, рецепт пирога з яблуками. М’який, смачний! Рецепт тіста, до речі, універсальний. Такий пиріг можна приготувати з будь-якими ягодами: свіжими або замороженими (злегка присипте борошном і додайте в тісто).

Продукти для приготування:

  • борошно 250 г
  • цукор 130 г
  • яйця 3шт.
  • розпушувач 5 г
  • вершкове масло (розтопити) 150 г
  • щіпка солі
  • ванілін
  • яблука
  • цукрова пудра для посипання

Змішуємо яйця з цукром та сіллю. Збиваємо за допомогою міксера до побіління та збільшення маси, приблизно вдвічі. Потім додаємо розтоплене вершкове масло.

Потім суміш просіюємо борошно з додаванням розпушувача. Додаємо щіпку ваніліну і все перемішуємо.

Тісто, що вийшло, переливаємо у форму. Дно форму застеляємо пергаментним папером, боки змащуємо маргарином.

Зверху на тісто викладаємо тонконарізані яблука, злегка вдавлюючи їх. Відправляємо пиріг у духовку за 175 градусів, приблизно на 40-45 хвилин.

Готовність перевіряємо зубочисткою чи дерев’яною шпажкою: виходить сухий-пиріг готовий.

Готовий пиріг присипаю цукровою пудрою.