М’ясні пиріжки з святковим смаком
Такі пиріжки готються просто і без зайвої біганини. Обов’язково спробуйте таку смакоту.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- борошно, 380 г + 180 г;
- цукор, 1 ст.
- сіль щіпка;
- масло вершкове 30 г;
- олія рослинна 50 + 80 мл;
- вода тепла 150 г.
Для приготування начинки необхідно :
- м’ясо, 500 г;
- цибуля, 2 шт;
- картопля, 1 шт;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування
Просіяне борошно змішуємо з сіллю та цукром, додаємо розм’якшене вершкове масло та олію, вимішуємо масу до однорідної крихти.
Вливаємо теплу воду і збираємо тісто в кому.
Накриваємо тісто та залишаємо на 20 хвилин.
180 г муки змішуємо з олією 80 г до стану м’якого тіста. Збираємо кому і накриваємо.
Кожне тісто ділимо на 8 частин та скачуємо колобки.
Один вид тіста розкочуємо в невеликий коржик, у нього укладають другий колобок і защипуємо, накриваємо і залишаємо на 40 хвилин.
Обсмажуємо фарш з дрібно рубаною цибулею і додаємо терту картоплю, овочі та спеції, сіль та перець, зелень.
Розкочуємо колобки в коржики, викладаємо начинку і защипуємо краї формуючи пиріжки.
Обсмажуємо пиріжки в розпеченій олії до золотистості. Виходять вони просто чудовими м’якими, з ніжною хрусткою скоринкою, дуже апетитні та ситні.