М’ясні пиріжки з святковим смаком

Такі пиріжки готються просто і без зайвої біганини. Обов’язково спробуйте таку смакоту.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 380 г + 180 г;
  • цукор, 1 ст.
  • сіль щіпка;
  • масло вершкове 30 г;
  • олія рослинна 50 + 80 мл;
  • вода тепла 150 г.

Для приготування начинки необхідно :

  • м’ясо, 500 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • картопля, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з сіллю та цукром, додаємо розм’якшене вершкове масло та олію, вимішуємо масу до однорідної крихти.

Вливаємо теплу воду і збираємо тісто в кому.

Накриваємо тісто та залишаємо на 20 хвилин.

180 г муки змішуємо з олією 80 г до стану м’якого тіста. Збираємо кому і накриваємо.

Кожне тісто ділимо на 8 частин та скачуємо колобки.

Один вид тіста розкочуємо в невеликий коржик, у нього укладають другий колобок і защипуємо, накриваємо і залишаємо на 40 хвилин.

Обсмажуємо фарш з дрібно рубаною цибулею і додаємо терту картоплю, овочі та спеції, сіль та перець, зелень.

Розкочуємо колобки в коржики, викладаємо начинку і защипуємо краї формуючи пиріжки.

Обсмажуємо пиріжки в розпеченій олії до золотистості. Виходять вони просто чудовими м’якими, з ніжною хрусткою скоринкою, дуже апетитні та ситні.

Не вдається скопіювати.