Дуже соковиті та ароматні м’ясні рулетики з начинкою

Рулети виходять дуже соковиті, ароматні, смачні як гарячі та і трохи теплі, гарно виглядають на святковому столі.

Нам потрібно:

  • свинина (биток) 1 кг.
  • цибуля ріпчаста 3 шт.
  • яйце варене 3 шт.
  • сухарі панірувальні 1 ст.л.
  • петрушка
  • вершки 33% 50 мл.
  • перець чорний молотий
  • масло рослинне
  • сіль

Процес приготування:

Свинячий биток нарізати скибками завтовшки близько 1 см, відбити. Потім посолити і поперчити до смаку. Дрібно нарубати часник, додати кілька чайних ложок води та 0,5 ч.л. олії, все розмішати.

Отриманою часниковою сумішшю змастити відбивні (якщо часник не любите, цей крок можна пропустити). Скласти відбивні один на одного та відставити убік.

Сковороду розігріти з олією, нарізати цибулю дрібними кубиками, обсмажити до м’якості. У готову цибулю всипати панірувальні сухарі, перемішати і зняти з вогню.

Натерти варені яйця на велику тертку і перемішати із цибулею, додати рубану петрушку (або іншу зелень), посолити і поперчити за смаком.

На короткий край відбивної покласти 2 ч. л. начинки та закрутити рулетом. Обернути рулети ниткою. Обсмажити рулети на олії до рум’яної скоринки на великому вогні.

Коли рулети охолонуть до комфортної температури, зніміть нитки. Скласти рулети у вогнетривку форму, залити теплою водою, за бажанням можна влити трохи жирних вершків.

Накрити форму фольгою і відправити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40-50 хвилин.

Не вдається скопіювати.