М’ясний делікатес! Рулетики м’ясні до святкового столу
Рулетики з свинини в вершках – це дуже і дуже смачно, виходить ніжна, соковита і ароматна страва.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- м’ясо свине, 700 г;
- яйця, 2 шт;
- гриби, 500 г;
- цибуля, 2 шт;
- сир, 150 г;
- вершки жирні, 1 склянка;
- перець, сіль, спеції.
Процес приготування
Цибулю і гриби дрібно ріжемо, обсмажуємо спочатку цибулю до напівготовності. Потім додаємо гриби і обсмажуємо до випаровування рідини, солимо і перчимо до смаку.
Відварюємо яйця, охолоджуємо, ріжемо дрібними кубиками, змішуємо з цибулею і грибами, додаємо тертий сир, сіль, перець, спеції за смаком і зелень.
Свинину ріжемо на довгі шматочки і добре відбиваємо.
Викладаємо на один кінець відбивної начинку, звертаємо рулет, фіксуємо його зубочисткою.
Обсмажуємо рулети на соняшниковій олії з усіх боків до рум’яної скоринки.
Викладаємо рулети в форму для запікання, заправляємо сіллю, перцем і спеціями, заливаємо вершками і тушкуємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.
Порада: начинку ви можете зробити на свій смак. Наприклад, додайте пару тертих маринованих огірочків, виходить досить пікантно.