М’ясо на вечерю за цим рецептом готую вже багато років: завжди виходить соковитим і смачним
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування соковитого і ніжного м’яса з картоплею цікавим методом. Готую таке м’ясо вже багато років, цей рецепт особливо подобається моєму чоловікові.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- М’ясо свинина – 600 гр.
- Сіль за смаком.
- Чорний мелений перець – за смаком.
- Картопля – 4 шт.
- Соняшникова олія – 50 мл.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Приправа для м’яса – 1/2 чайної ложки.
- Сушений часник – 1/2 чайної ложки.
- Томатний сік – 250 мл.
- Сир – 200 гр.
Покроковий процес приготування:
1. М’ясо свинини (у мене корейка) надрізаємо ножем з одного боку хрест навхрест. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком по обидва боки.
2. Картоплю нарізаємо тонкими кружечками і викладаємо рівним шаром у форму для запікання, змащену олією. Так само додаємо сіль і перець на ваш смак.
3. Підготовлене м’ясо викладаємо поверх картоплі, зверху рівним шаром викладаємо дрібно порізану цибулю і останнім шаром викладаємо моркву натерту на грубій терці.
4. Додаємо приправу для м’яса, сушений часник, заливаємо все томатним соком, накриваємо фольгою для запікання і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 50 хвилин.
5. Через 50 хвилин форму дістаємо з духовки, знімаємо фольгу, посипаємо нашу страву натертим сиром і відправляємо в духовку при цій же температурі ще на 10 хвилин.
Спробуйте приготувати, сподіваюся вам сподобається. Смачного!