На одному шматочку не зупинитися! Неймовірно смачний рулет зі сала

Смачний рулет зі сала! Рецепт знайшла в газеті і вирішила поекспериментувати. Як це смачно з чорним хлібом і гірчицею, не передати словами! Дешево і сердито, але дуже смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Коліжінка

Інгредієнти:

  • Сало – 1 кг
  • Яйця – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Кмин – 1/2 ч.л.
  • Сушений часник – 1/3 ч.л.
  • Паприка копчена – 1,5 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Зняти шкірку з сала і нарізати на тонкі пластинки, товщиною приблизно 1 см. Цибулину нарізати дрібними кубиками. Моркву натерти на грубій тертці.
  2. Сало посолити, поперчити на (свій) смак, додати копчену паприку, гранульований часник, насіння кмину. Перемішати і залишити на 30 хвилин промаринуватися, потім розбити яйце, ще раз добре перемішати.
  3. Пакет для запікання розрізати і розстелити на стіл. У нього загорнути половину фаршу. Випустити повітря, краї зав’язати. Сформувати 2 таких рулети.
  4. Готувати при температурі 170º 1 годину в духовці на середньому рівні. Остудити при кімнатній температурі. Поставити під прес (1 кг) на ніч в холодильник.

Смачного!

Не вдається скопіювати.