Надзвичайно смачні малосольні огірочки за дві години

Швидкий рецепт приготування неймовірно смачних малосольних огірків, які готуються за дві години.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • огірок – 500 грам;
  • сіль – 0,5 Ст. ложки;
  • кріп – 1 пучок;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • лимонний сік – 1 чайна ложка.

Кількість порцій: 10

Спосіб приготування

1. Підготуйте продукти, огірочки і зелень гарненько вимийте, часник очистіть, знадобиться всього пара зубчиків.

2. У огірків зріжте кінчики і поріжте їх на 4 частини вздовж. Часник просто порубати не надто крупно ножем. Подрібніть зелень.

3. Складіть в маринатор або просто чистий пакет огірки. Полийте їх свіжовидавленим соком лимона, додайте сіль, часник, кріп.

4. Зав’яжіть щільно пакет, потрясіть його, щоб огірочки рівномірно просочилися сіллю, лимонним соком, часником і зеленню. Залиште в теплі на 1,5-2 години.

5. Через дві години розсолу побільшає, так як огірки теж дадуть сік. Готово! Зберігати в холодильнику!

Не вдається скопіювати.