Надзвичайно смачні малосольні огірочки за дві години
Швидкий рецепт приготування неймовірно смачних малосольних огірків, які готуються за дві години.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- огірок – 500 грам;
- сіль – 0,5 Ст. ложки;
- кріп – 1 пучок;
- часник – 2-3 зубчики;
- лимонний сік – 1 чайна ложка.
Кількість порцій: 10
Спосіб приготування
1. Підготуйте продукти, огірочки і зелень гарненько вимийте, часник очистіть, знадобиться всього пара зубчиків.
2. У огірків зріжте кінчики і поріжте їх на 4 частини вздовж. Часник просто порубати не надто крупно ножем. Подрібніть зелень.
3. Складіть в маринатор або просто чистий пакет огірки. Полийте їх свіжовидавленим соком лимона, додайте сіль, часник, кріп.
4. Зав’яжіть щільно пакет, потрясіть його, щоб огірочки рівномірно просочилися сіллю, лимонним соком, часником і зеленню. Залиште в теплі на 1,5-2 години.
5. Через дві години розсолу побільшає, так як огірки теж дадуть сік. Готово! Зберігати в холодильнику!