Надзвичайно смачний печінковий салат

Смачний рецепт салату з печінкою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 300 г;
  • 3 морквини – 180 г;
  • 3 цибулини – 150 г;
  • 3 мариновані огірки – 150 г;
  • 12 ст. л. кукурудзи консервованої;
  • 3 ч. л. соняшникової олії;
  • 10 ч.л. йогурту або сметани – 50 г.

Приготування

Моркву нашаткувати соломкою, цибулю нарізати кубиками. Все посолити і обсмажити на оливковій олії.

Курячу печінку дрібно нарізати і згасити на водичці в сковорідці (посолити чуть-чуть), або просто відварити і нарізати.

Мариновані огірочки нарізати кубиками.

Змішати моркву з цибулею, печінку, кукурудзу, огірочки і заправити йогуртом або сметаною.

Смачного!