Надзвичайно смачний сирник з хрумкою шапочкою.
Надзвичайно смачний сирник з хрумкою шапочкою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Для пісочної основи:200 г. масла
1 \ 2 ст. цукру (ст. 250 мл)
2 ст. ложки сметани
4 жовтки
2 ч. ложки порошку для випічки
2 стак. борошна
2 ст. л. какао
1 стак. горіхів
Для сирного прошарку:
500г сиру
1 пачка ванільного пудингу
3 ст. ложки манки
3 яйця
2 ст. ложки сметани
1 \ 3 ст цукру
Для Мультифруктового прошарку:
1 л мультифруктові соку
4 ст. ложки цукру
3 пачки. (39-41г) ванільного пудингу
ДЛЯ БІЛКОВОЇ ПІНКИ:
4 білка
1 \ 3 стак. цукру
ДЛЯ КРИХТИ:
20г масла
10 г цукру
борошно
Пісочна ОСНОВА:
Масло розтерти з цукром, додати жовтки, сметану. Потім борошно з розпушувачем. Замісити тісто. Відділити 1 \ 3 тіста і додати какао. Поставити тісто з какао в морозильник, а біле в холодильник.
Через 30 хвилин біле тісто розділити на 2 частини. Форму (22х22 см) застелити пергаментом. Викласти 1 \ 2 білого тіста, присипати горіхами і притиснути їх, зверху викласти другу частину білого тіста. Поставити форму з тістом в холодильник.
ДЛЯ мультифруктового прошарку:
Більшу частину соку закип’ятити з цукром, додати до нього 3 п.пудинга, розведеного в соці, і проварити 2 хвилини. Остудити.
Для сирного прошарку:
Сир добре розтерти з ванільним пудингом, манкою, сметаною. Яйця збити з цукром і ввести в сирну массу.Темне тісто з морозильника натерти на тертці з великими дірками і вмішати в сирну масу.
ДЛЯ ШАПОЧКИ:
Білки збити в круту піну, поступово додаючи цукор.
Масло розтерти з цукром і додавати борошно, постійно розтираючи пальцями, поки не зробиться крихта.
На пісочно-горіхову основу викладаємо мультифруктовийпрошарок, зверху – сирний. На сирний – піна з білків, зверху присипаємо масляною крихтою.
Випікати 1 годину-1,15 години при 170 * С.
Смачного!