Нагадує батончик Кіндер і мої дітки смакують ним навіть краще, ніж купованим ,а головне жодної хімії

Називається він в мене “Чеський”,бо привезла сестра рецепт звідти. А насправді нагадує батончик Кіндер і мої дітки смакують ним навіть краще,ніж купованим ,а головне жодної хімії.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Люба Качмар

Тісто:

  • 6 яєць
  • 6 ст л цукру
  • 50 гр какао
  • 85 гр борошна
  • 2 ст л олії
  • Сирна маса:
  • 500 гр сиру
  • 250 гр масла
  • 100-120 гр пудри
  • Ванільний цукор за бажанням
  • 1 ст л лимонного соку

Шоколад :

  • 1 плитка чорного шоколаду
  • 100 гр вершків 20-30%

Приступаємо:

Яйця збиваємо з цукром до об’ємної піни.

Часу на це може знадобитися трішки більше, ніж на звичайний бісквіт,бо тут менше цукру.

Додати олію, ще збити.

Тоді в кілька разів ввести перемішане какао з борошном,легкими рухами лопаткою вимішати до однорідності.

Вилити у велику форму (в мене та,що з духовки) ,вистелену пергаментом.

Пекти 15 хв при 180.

Дати охолонути.

Розрізати на дві менші рівні частини.

Начинка:

Сир перетираю через сито, щоб не було крупинок, тоді разом з пудрою, маслом збиваю міксером до пишної однорідної маси.

Наші коржі перемастити, поставити в холодильник, щоб застило.

Верх щиро залити шоколадом.

Повірте, діти зацінять і дорослі також.

Секрети:

Яйця мають бути добре збиті!

Головне не перепекти.

Сухі інгредієнти зважувати,б о якщо невірну к-ть дати- все пропало.

УВАГА: Корж розрізається не на два тонші коржі, бо він сам по собі тонкий.

Корж розрізається на два менші рівні коржі!!!

Розмір форми 30*40, то готовий тортик вийде розміром 30*20 см.

Не вдається скопіювати.