Найкраще тісто для пиріжкі

Тісто швидкого приготування, виходить м’яким і ніжним.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • вода тепла, 250мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 1 ст.
  • дріжджі сухі, 10 г;
  • олія, 3 ст.л;
  • борошно, 450 г;
  • капуста, 400 г;
  • цибуля та морква по 1 шт;
  • сіль та перець, спеції, зелень.

Процес приготування пиріжків з капустою

У теплій воді розчиняємо сіль та цукор, дріжджі, перемішуємо та залишаємо на 5 – 10 хвилин до появи піни.

Вливаємо олію і всипаємо борошно.

Порада: борошно вводимо частинами, вимішуємо м’яке та піддатливе тісто. Може вам знадобиться менше або трохи більше вказаного об’єму в рецепті.

Накриваємо тісто і залишаємо остигати.

Капусту тушкуємо з цибулею та морквою до готовності, заправляємо всіма спеціями на свій смак.

Тісто обминаємо і ділимо на шматочки, скачуємо колобки та накриваємо.

Формуємо пиріжки з начинкою, обсмажуємо в олії.

Пиріжки виходять дуже м’якими, ніжними. Капустяну начинку можна змішати з грибами або зробити картопляну, м’ясну, з домашнього сиру, з твердого сиру.

Не вдається скопіювати.