Найкращий рецепт баклажанів — виходять смачніше м’яса

Обов’язково спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом. У мене він став найулюбленішим.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти

  • Баклажани — 1,2 кг.
  • Перець солодкий — 400 грамів (вже очищений)
  • Часник — 5-10 зубчиків
  • Гострий перець — 1/3-1 шт. (за смаком)
  • Цукор — 30 грамів
  • Оцет 6% — 30 грамів
  • Сіль — 1 ч. л. з гіркою + підсолити готову страву за смаком
  • Рослинна олія — 30 грамів

Приготування

1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.

2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.

3. На м’ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.

4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Не вдається скопіювати.