Найніжніші котлети «Пташине молоко»: назва говорить за себе
Ці котлети просто неймовірні, а їхня назва сама говорить сама за себе. Котлети «Пташине молоко» — це найніжніша страва, яку я коли-небудь готувала. Соковиті, ароматні та злегка пікантні. Курячий фарш, приготовлений за цим рецептом, має вершковий смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Курячі котлети з сиром
Складові:
- 500 г курячого фаршу
- 2-3 скибочки пшеничного хліба
- 1 цибулина
- 2 сирих яйця
- 2 варені яйця
- зелень кропу або петрушки
- 200 мл молока
- 1/2 ст. борошна
- 100 г тертого твердого сиру
- 20 г вершкового масла
- сіль, перець за смаком
- сода на кінчику ножа
Приготування:
- Хліб потрібно замочити в 100 мл молока, а потім пропустити через м’ясорубку разом з цибулиною та молоком, у якому хліб замочували.
- Фарш посолити та поперчити й ретельно перемішати.
- Для начинки потрібно відварити яйця та змішати з сиром та вершковим маслом, всі продукти натерти на тертці, а потім додати рубану зелень.
- Щипни трохи фаршу, надай йому форму коржа, в середину якого виклади трохи начинки. Краї потрібно защипнути та сформувати котлетку.
- Для кляру збиваємо яйця зі 100 мл молока, борошном, содою, додати сіль та перець.
- М’ясну заготівлю занурити в кляр та обсмажувати на рослинній олії до готовності.
Смачного!