Найпростіший рецепт малосольних помідорів: смачно і швидко

Якщо ви любите робити соління, а старі рецепти вам набридли, то читайте наступний рецепт малосольних помідорів. Ці помідори сподобається всім, а особливо тим, хто не любить занадто квашені соління. Саме приємно, що не доведеться витрачати багато часу на засолювання.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для засолювання знадобляться тільки ті плоди, які мають щільну форму, не перезрілі, і середнього розміру. Перед засолюванням не забудьте проткнути в області ніжки помідори. Це можна зробити за допомогою звичайної зубочистки.

Для засолювання вам знадобиться наступне:

  • Помідори – 2 кілограми
  • Часник краще свіжий – 2 штуки
  • Вода – 2 літра
  • Листочки хрону, петрушка і кріп
  • Цукор – 2 чайні ложки
  • Сіль – 4 столові ложки

Перед засолюванням ретельно помийте кожен помідор, і тільки потім їх можна буде покласти в банку або іншу ємність.

Сіль і цукор потрібно розчинити в холодній воді. Потім отриманою рідиною потрібно залити помідори в банці.

Тепер додайте часник і зелень. Її можна як порізати, так і просто порвати руками.

Тепер ємності, в яких знаходяться помідори, потрібно буде закрити звичайною тарілкою і залишити на день, щоб помідори вбрали в себе розсіл.

Через день можете їсти смачні помідори, але зауважте вони не для тривалого зберігання.

Не вдається скопіювати.