Найсмачніша квашена капуста за одну добу. Всі квасять по-своєму, а я тільки так
Швидка квашена капуста. Ви більше не будете квасити по – іншому. Вже через добу капуста буде готова. Пересолити таку капусту неможливо, так як розчин води з сіллю готується окремо, в певних пропорціях, а не «на око». Зберігаю таку капусту в холодильнику. Найпростіший рецепт. Квашена капуста – це просто, смачно і корисно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Капуста 1 кг.
- Перець 1 штука
- Морква 2 штуки
- Вода 0,5 л.
- Сіль 1 ст.л.
- Цукор 100 р
- Лавровий лист 3 штуки.
- Перець горошок 10 штук
- Соняшникова олія 100 мл.
- Оцет 9% 100 мл.
Покроковий процес приготування:
Капусту дрібно нашаткувати.
Моркву натремо на грубій терці і змішаємо з капустою у великій мисці, що б було зручно мішати.
Болгарський перець наріжемо соломкою і також відправимо в миску і гарненько перемішати.
Тепер закладаємо в баночки але не щільно.
Приступимо до маринаду. Змішаємо воду, лавровий лист, сіль, перець горошком і цукор. Ставимо на вогонь. Коли все це закипить додаємо олію і оцет.
Заливаємо капусту, залишаємо на столі при кімнатній температурі.
Коли охолоне ставимо в холодильник. Через добу капуста буде готова. Смачного!!!