Найсмачніша закуска з баклажанів
Обсмажені шматочки баклажанів в часниково-томатній підливі, відмінна закуска на будь-якому столі. Час приготування 30 хвилин
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Баклажан 2 шт
- Цибулина 1 шт
- Морква 1 шт
- Кріп (зелень)1 пучок
- Помидори 1 шт
- Зубчик часнику 2 шт
- Масло вершкове (для смаження)
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Приготування:
Баклажани вимити і нарізати брусочками. Викласти в миску і посолити, залишити на 20-30 хвилин.
Злити рідину і обсмажити в олії.
Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на тертці.
Обсмажити на 2 ст. ложках рослинної олії цибулю і моркву
Подрібнити в блендері помідори, часник пропустити через прес.
До обсмажених овочів додати пюре помідора.
Трохи посолити і викласти в миску. Додати часник і кріп дрібно нашаткований.
Додати баклажани і перемішати.
Трохи дати постояти і викласти в салатник. Подавати до столу.
Приємного апетиту!