Найсмачніше ви ще не їли. Кабачки «Особливі» вже готують так всі мої знайомі
Мариновані кабачки з лимонним соком виходять оригінальними, з пікантними нотками. Я часто роблю таку закуску на святковий стіл, завжди подобається гостям.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 – 3 шт;
- кріп, петрушка і інша зелень, часник за смаком;
- лимонний сік, 3 – 4 ст.л;
- сіль.
Процес приготування
Кабачки ріжемо на дві частини, потім на пластини. Тонко різати не потрібно, нехай будуть близько 0.7 см.
Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подрібнюємо зелень, часник і змішуємо з лимонним соком і сіллю.
У ємність укладаємо обсмажені скибочки кабачків, пересипаємо кожен шар зеленню з соком лимона.
Накриваємо ємність і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Закуска виходить свіжою, ароматною. Якщо не любите багато олії в кабачках, тоді можна запекти в духовці, просто збризкавши кожну скибочку нерафінованою олією – воно надає маринованим овочам прекрасний смак.
Таким чином можна зробити і баклажани або солодкий червоний перець.