Найсмачніші ковбаски чевапчічі на сковороді
Чудові котлетки-ковбаски чевапчічі приємно порадують і ваших близьких, і гостей. Смажитимемо чевапчичі на сковороді.
Нам потрібно:
- стегно індички 500 гр.
- цибуля 1 шт.
- картопля 1 шт.
- часник 2-3 зубчики
- сіль
- перець
- перець чилі, паприка
- вершки жирністю 33% 50 мл.
Покроковий рецепт приготування:
М’ясо, цибуля та картопля нарізати не шматочки. У чашу блендера помістити м’ясо, цибулю, картоплю, часник. Додати спеції та вершки. Добре подрібнити. Знову додати трохи перцю за бажанням.
Кондитерський мішок наповнюємо фаршем. На розігріту сковороду наливаємо олію та відсаджуємо ковбаски Чевапчичі, довжиною приблизно 10 см. Смажити Чевапчичі на сковороді з кожного боку приблизно 2-3 хвилини. Готуються вони дуже швидко.
Викладаємо готові ковбаски Чевапчичі на паперовий рушник, а потім на тарілку. Перед подачею посипати ковбаски Чевапчичі свіжою зеленню. За бажанням можна приготувати смачний соус зі сметани, зелені та часнику.