Найсмачніший салат, який роблять в Польщі

Цей салат одного разу я скуштувала в Польщі, а тепер готую його на кожне застілля.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Основний інгредієнт — тунець, який додає страві вишуканості і робить її незвичайною. Пробуємо готувати?

Складові:

  • варений рис — 150 грамів
  • твердий сир — 150 грамів
  • консервований тунець у власному соку або в олії — 2 банки
  • зелена цибуля — 50 грамів
  • варені яйця — 2 штуки
  • сіль, майонез, чорний перець за смаком

Приготування:

  1. Ріпчасту цибулю потрібно очистити та подрібнити. Яйця і сир натерти на грубій терці.
  2. Салат викладаємо в посудину шарами:  відварений рис, майонез / сіль / перець, тунець, майонез / сіль / перець, порізану зелену цибулю, майонез / сіль / перець, тертий сир, майонез / сіль / перець, подрібнені яйця.
  3. Наріжте зелену цибулю та викладіть зверху на салат.
  4. Салат потрібно сховати на пів години в холодильник, щоб просочилися всі шари. Потім можете подавати на стіл.

Смачного!