Налисники з печінки із сирною начинкою, печінка виходить ніжна і зовсім не гірчить.

У цьому рецепті печінка виходить ніжна і зовсім не гірчить, ну і смачна начинка звичайно робить свою справу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

Печінкові млинці:

Для себе я визначила таку просту пропорцію тіста: на кожні 200 г курячої печінки додаємо 1 яйце, 1 ст л сметани, 1 ст л борошна. Такі млинці не прилипають, не ламаються і виходять дуже ніжними.

Отже знадобиться:

  • Куряча печінка – 200 г
  • Яйце – 1 шт
  • Сметана – 40 г
  • Мука ц / з – 30-40 г
  • Сіль за смаком
  • Часник – 1 зубчик
  • Цибуля – 40-50 г

Печінку, цибулю, часник пропустити через м’ясорубку. Додати інші інгредієнти, добре перемішати. Випікати млинці (товщиною 3-4 мм) по обидва боки по 2-3 хв.

Начинка:

  • Сир будь-який (у мене бринза) – 60-70 г
  • Морква – 50 г
  • Сметана 15% – 80 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Зелень будь-яка
  •  Сіль / перець за смаком

Часник із зеленню подрібнити, змішати зі сметаною, посолити, поперчити. Сир і моркву (заздалегідь відварити) натерти на тертці.

Кожен млинець змастити сметаною із зеленню, посипати сиром і морквою, скрутити в рулет. Дати рулетам просочитися в холодильнику 1-2 години. Після цього можна нарізати їх на ваш розсуд.

Такі рулетики можуть зберігатися в холодильнику 2-3 дні і стануть на цей час смачним білковим перекусом.